Sport- en welness massage in Zevenbergen

Op zoek naar een schoonheidssalon waarin u in een ontspannen en gemoedelijke sfeer kunt genieten van massages in Zevenbergen? Naast behandelingen gericht op huidverzorging- en verbetering kunt u in mijn salon ook een hotstone massage of lomi lomi massage boeken. Ideaal als u even een dagje wilt ontspannen want in mijn schoonheidssalon in Zevenbergen vindt u al uw schoonheids- en welnessbehandelingen op één locatie. Benieuwd naar alle behandelingen? Klik op ‘prijslijst’ en u ziet alle verschillende behandelingen verschijnen. Daarnaast is het ook mogelijk om behandelingen op maat te krijgen passend bij uw budget en agenda. Laat u adviseren en geniet van een moment voor uzelf door een massage in Zevenbergen te boeken!

Hotstone massage in Zevenbergen

Wilt u graag een hotstone massage in Zevenbergen boeken? Dit is een massage waarbij warme stenen worden gebruikt, waaraan therapeutische effecten verbonden zitten. Zo zorgt de massage voor ontspanning maar is deze behandeling ook specifiek gericht op klachten die u ervaart. Heeft u last van stijve spieren of overbelasting in bepaalde spieren? Dan is deze vorm van massage in Zevenbergen bij mijn schoonheidssalon uitermate geschikt. Geef van tevoren aan welke klachten u ervaart en ik zorg er met de warme stenen voor dat er meer bloed naar de pijnlijke plek wordt toegevoerd. Hierdoor wordt er meer zuurstof naar die plek toegebracht waardoor uw spieren sneller kunnen herstellen. Als gespecialiseerd schoonheidsspecialiste in Zevenbergen heb ik kennis van alle massagetechnieken die bij hotstone massage komen kijken. Gun uzelf een moment van ontspanning door direct een behandeling te boeken!

Massage Zevenbergen

Breng uw lichaam en geest weer in balans

Naast een hotstone massage kunt u bij mij ook een lomi lomi massage in Zevenbergen boeken. In vergelijking met de hotstone massage heeft deze variant een grotere spirituele focus. Het doel is om uw lichaam en geest weer in balans te brengen. Verder werkt de lomi lomi massage stimulerend op spieren en gewrichten. Na de behandeling zult u voelen dat de spanning uit uw lichaam is gevloeid en er weer ruimte is voor nieuwe energie. Wilt u ook een lomi lomi massage in Zevenbergen boeken? Maak direct online een afspraak!

Menu